Η Μύκονος Betsson γνώρισε την ήττα με 62-72 από τους Vikos Φalcons, στο δεύτερο παιχνίδι της στο 8ο Τουρνουά Αγάπης «Μαργαρίτα Σαπλαούρα», που διεξάγεται στο Αγρίνιο.

Η Μύκονος είχε την ευκαιρία να δώσει ακόμη ένα δυνατό τεστ απέναντι σε ομάδα επιπέδου Stoiximan GBL, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της συνέχειας και την ομάδα να συνεχίζει τη δουλειά της, καθώς πλησιάζει η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Το 8ο Τουρνουά Αγάπης «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» έχει και φέτος έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς όλα τα έσοδα της διοργάνωσης διατίθενται στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ». Η Μύκονος Betsson τιμά με τη συμμετοχή της τη μνήμη της Μαργαρίτας Σαπλαούρα και στηρίζει έναν θεσμό που συνδυάζει τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά.

Por

es_ESES