Η Μύκονος Betsson γνώρισε την ήττα με 75-80 από τη Δόξα Λευκάδας, στο πρώτο της παιχνίδι στο 8ο Τουρνουά Αγάπης «Μαργαρίτα Σαπλαούρα», στο Αγρίνιο.

Αυτό ήταν το τρίτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου, μετά τα δύο πρώτα τεστ που είχαν προηγηθεί στην Καρδίτσα.

Η Μύκονος Betsson συνεχίζει τη δουλειά της και την προετοιμασία της ενόψει μιας ιδιαίτερα απαιτητικής αγωνιστικής σεζόν, με την ομάδα να καλείται να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις τόσο στις ελληνικές διοργανώσεις όσο και στην ευρωπαϊκή της παρουσία.

Η αγωνιστική δράση στο Τουρνουά «Μαργαρίτα Σαπλαούρα» συνεχίζεται για τη Μύκονο Betsson τη Δευτέρα (14/9), όταν θα αντιμετωπίσει τους Vikos Falcons στις 18:00, στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης».

Η φετινή διοργάνωση αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ». Η Mykonos Betsson τιμά με τη συμμετοχή της τη μνήμη της Μαργαρίτας Σαπλαούρα και στηρίζει έμπρακτα έναν θεσμό που συνδυάζει το μπάσκετ με την κοινωνική προσφορά.

Unter

de_DEDE