ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΟΤ “GREECE, Α 365-DAY DESTINATION” ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ 2018.
Μπείτε εδώ και ψηφίστε για την ελληνική συμμετοχή στέλνοντας ένα μήνυμα από την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο:
https://www.cifft.com/film/greece-a-365-day-destination

Έχοντας κατακτήσει 7 διεθνή βραβεία μέσα σε ένα χρόνο η ταινία του ΕΟΤ “Greece 365-Day Destination”, σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα , είναι υποψήφια στο διαγωνισμό για το διεθνές βραβείο κοινού της CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals) "People's Choice" 2018.
Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή από τις 9 Οκτωβρίου 2018, 12:00 μ.μ. έως και 6 Νοεμβρίου 2018, 12:00 μ.μ..
Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της 30ης τελετής απονομής βραβείων CIFFT στις 12 Νοεμβρίου στο Αυστριακό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Βιέννη.
Το βραβείο CIFFT "People's Choice" είναι ένας διαγωνισμός ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες όλου του κόσμου να ψηφίσουν για τον τίτλο της καλύτερης τουριστικής ταινίας παγκοσμίως για το 2018.Φέτος, 29 ταινίες βρίσκονται στο διαγωνισμό για την πολυπόθητη αναγνώριση.
Με 18 φεστιβάλ τουριστικών κινηματογραφικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, η CIFFT στοχεύει στην προώθηση της αριστείας ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες που παράγονται για την προώθηση ενός προορισμού ή ενός τουριστικού προϊόντος. Το Grand Prix CIFFT γιορτάζει 30 χρόνια επιβράβευσης και προβολής των καλύτερων ταινιών τουρισμού στον κόσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=C1WD79vnUR4&t=7s

 

Αργυρό βραβείο για την ταινία του ΕΟΤ, σε σενάριο-σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα «Greece A 365-Day Destination», στο Φεστιβάλ τουριστικών ταινιών του Βερολίνου

Αργυρό βραβείο -τρίτη σε σειρά διεθνή διάκριση- απέσπασε η ταινία
«Greece A 365-Day Destination», στο φεστιβάλ τουριστικών ταινιών του Βερολίνου Golden City Gate. Το «Greece- A 365-Day Destination» διάρκειας 3.30' λεπτών είναι μία παραγωγή του ΕΟΤ σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, και έχει ως στόχο την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού 365 ημέρες το χρόνο.

Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά βραβείο που έχει λάβει το
«Greece A 365-Day Destination» σε διάστημα ενός εξαμήνου. Το 2017 ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών ως το κορυφαίο βίντεο τουριστικής προβολής ευρωπαϊκού προορισμού, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες στον «2ο Διαγωνισμό Βίντεο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού» στο Τσενγκντού της Κίνας. Επίσης έλαβε ειδικό βραβείο στην κατηγορία Τουριστική Ταινία, στο 6o Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, Zagreb TourFilm Festival όπου επιλέχθηκε ανάμεσα σε 48 συμμετοχές χωρών στην ίδια κατηγορία.

Έχει επιλεγεί έως τώρα να συμμετέχει σε
ακόμα 16 διεθνή Φεστιβάλ μέσα στο 2018, μεταξύ των οποίων του Λος ΄Αντζελες της Νέας Υόρκης και των Καννών.

Eπίσης μεταφράζεται σε ακόμα 7 γλώσσες (Κινεζικά, Αραβικά, Ρωσικά, Ισπανικά, Σερβικά, Ιταλικά και Γερμανικά) για να ενισχυθεί η παγκόσμια διανομή του


Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=C1WD79vnUR4

Το πρώτο βραβείο κέρδισε η Ελλάδα για το βίντεο του ΕΟΤ «Greece- Α 365-DayDestination» που ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το «καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη» για το 2017.

Το βίντεο του ΕΟΤ σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, διάρκειας 03:36'' με θέμα της τις εικόνες, τον ήχο και τα χρώματα της Ελλάδας τις τέσσερις εποχές του χρόνου.επελέγη ως το κορυφαίο βίντεο τουριστικής προβολής ευρωπαϊκού προορισμού, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό. Η ανακοίνωση έγινε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της 22ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τσενγκντού της Κίνας..

Δείτε τα βίντεο Video

 

Ψηφίστε το βίντεο του ΕΟΤ εδώ.

 

 

 

 

 

 

 
 

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στο 2ο διαγωνισμό Video του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών με την ταινία του ΕΟΤ «Greece-a 365-DayDestination» («Ελλάδα, ένας προορισμός 365 ημερών»),σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 22ης συνόδου της Γ.Σ. του ΟΗΕ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Θα βραβευθούν τα καλύτερα βίντεο τουριστικής προβολής χωρών. Οι νικήτριες χώρες για κάθε μία από τις έξι περιφέρειες του ΠΟΤ (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία) θα αναδειχθούν από κριτική επιτροπή που συγκροτείται από τους προέδρους των έξι περιφερειακών επιτροπών του Οργανισμού.

Επιπρόσθετα, έχει καθιερωθεί και το «People’s Choice Award», το οποίο θα απονεμηθεί στη χώρα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού.

 

Δείτε τα βίντεο  Video

 

Ψηφίστε το βίντεο του ΕΟΤ εδώ.

 

 

 

 

 

 

 
Go to top