Mykonos videos

 

Description

Mykonos 24 this year at ITB 2018 Berlin

Επαφές με τονΥπουργό Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας & υψηλόβαθμους κυβερνητικούς

Συνεχίζονται οι συναντήσεις των μελών της ομάδας του project Greek South Aegean Islands Promo με σημαντικά στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας της Σαουδικής Αραβίας, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού της χώρας, Riyadh Travel Fair 2018.

Ο Υπουργός Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας καθώς και υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι της χώρας επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΕΟΤ στην Riyadh Travel Fair 2018 και είχαν επαφές τόσο με στελέχη του ΕΟΤ -τον διευθυντή Έρευνας Αγοράς και Διαφήμισης , κ. Πέτρο Σαγανά και την κυρία Κατερίνα Μεϊμάρογλου, από το τμήμα εκθέσεων- όσο και με τον κ. Κώστα Σκαγιά, υπεύθυνο διαχείρισης και υλοποίησης του Προγράμματος Tourism Exhibition Project: Greek South Aegean Islands Promo - Mykonos Promo - Santorini Promo - Paros Promo και εκπρόσωπο της MTC Group.

Η ομάδα του Greek South Aegean Islands Promo, την οποία εκπροσωπούν ο κ. Κώστας Σκαγιάς, υπεύθυνος διαχείρισης και υλοποίησης του Προγράμματος - εκπρόσωπος της MTC Group και ο κ. Δημήτρης Παλαιογιάννης, project executive της MTC Group - Ιδρυτής του Κοινωνικού Δικτύου για την ελληνική γαστρονομία Zorbabook, είναι από τις πρώτες ελληνικές τουριστικές δράσεις που δίνουν το “παρών” στην πρώτη συμμετοχή του ΕΟΤ στην εν λόγω έκθεση και από τις ελάχιστες που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές του διοργανωτή.

Στόχος της συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση είναι η προβολή των νησιών της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Πάρου και η προσέλκυση των υψηλού εισοδηματικού επιπέδου τουριστών από τη Σαουδική Αραβία, οι οποίοι συγκαταλέγονται στις 15 κορυφαίες εθνικότητες με τις υψηλότερες ταξιδιωτικές δαπάνες παγκοσμίως καθώς και από τον υπόλοιπο Αραβικό κόσμο.

Το Tourism Exhibition Project είναι μία υπηρεσία του προγράμματος Greek South Aegean Islands Promo. Εκπροσωπεί τουριστικούς επιχειρηματίες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου για την αποτελεσματική και στοχευμένη προβολή τους σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού.

Η ομάδα συμμετέχει σε εκθέσεις και πραγματοποιεί δράσεις προώθησης και προβολής του πολυτελούς και ποιοτικού ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε στοχευμένες τουριστικές αγορές εξερχόμενου τουρισμού που παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυναμική και δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τουριστικοί επιχειρηματίες των νησιών της Μυκόνου www.MykonosBest.eu της Σαντορίνης www.santorinibest.eu και της Πάρου www.parosbest.eu
 
 

 

Dear Partners,Customers,Friends We Wish you

 
         
   
Merry Christmas and a Happy New Year 2019!
Frohliches Weihnachten und eines Gluckliches Neues Jahr 2019!
Καλα Χριστουγεννα και Eυτυχισμενο το Nεο Ετος 2019!
Joyeux Noel et Bonne Annee 2019!
Buon Natale e Felice Anno Nuovo 2019!
Vrolijk Kerstmis en 'n Gelukkig Nieuw Jaar 2019!
Feliz Navidad y Prospero Ano Nuevo 2019!
Рождеством Христовым и Новым Годом 2019!
Um Feliz Natal e Próspero Ano Novo 2019!
メリークリスマスと豊かな新年2019!
Mutlu bir Noel ve Müreffeh Yeni Yıl 2019!
圣诞快乐和繁荣的新的2019!年!

 

 

 

Mykonos 24 UG wünscht Ihnen
Frohe Weihnachten und ein Gesundes neues Jahr 2019

 
Mykonos 24 UG

 

The operation of Internet portals,

Accommodation Information, especially on Mykonos,

Travel agency,

Buying and selling and management of real estate in Greece,

-Management and rental of cars, bicycles and seagoing vessels as boats and yachts,

-Development and operation of websites and apps ".

 

 

Mykonos 24 UG
HRB 11441 Rostock Amtsgericht
Steuernummer: 079/114/05975
Schutower Ringstrasse 6

D-18069 Rostock Germany

E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
http://www.mykonos24.biz

 

http://www.mykonos24.net

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

   
         
 
Not interested any more? {unsubscribe}Unsubscribe{/unsubscribe}
 

 

 

·

 Ανάδειξη της ιστορικής παράδοσης της Μυκόνου στη Νέα Υόρκη μέσω καινοτόμων εφαρμογών

Συνάντηση της προέδρου του HACC New York, κας Νάνσυ Παπαϊωάννου με τον Ambassador του Επιμελητηρίου, Κώστα Σκαγιά για το πλάνο προβολής της Μυκόνου 2019. Επιθυμία της προέδρου να προβάλει και να αναδείξει την ιστορία της ιδιαίτερης πατρίδας της, της Μυκόνου, στις ΗΠΑ και ιδιαίτερα στην Νέα Υόρκη. Το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου της Νέας Υόρκης (HACC New York) και η ομάδα του Project Mykonos Promo – Greek South Aegean Islands Promo της MTC Group συνεργάζονται για να αναδείξουν την ιστορία της Μυκόνου στην αμερικάνικη μεγαλούπολη μέσω σύγχρονων μεθόδων και εφαρμογών, την προσεχή περίοδο 2018 -2019. Το concept του πλάνου προβολής αποτελεί πρωτοβουλία της Ελληνο-Αμερικανής προέδρου του HACC New York, με καταγωγή από τη Μύκονο, κας Νάνσυ Παπαϊωάννου, το οποίο συζητήθηκε κατά τη συνάντησή της με τον, επίσης Μυκονιάτη, κ. Κώστα Σκαγιά, υπεύθυνο στρατηγικής και υλοποίησης του Project Mykonos Promo, αντιπρόσωπο και Corporate Relation Manager της MTC GROUP και εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου για το Αιγαίο, με έδρα τη Μύκονο. Κατά τη συνάντηση, η κα Παπαϊωάννου εξέφρασε την επιθυμία να αναδειχθεί η ιστορία του νησιού και των κατοίκων της, η παράδοση, η αρχιτεκτονική και η γραφικότητα της περιοχής με στόχο να διατηρηθεί η αυθεντικότητα του και η προσέλκυση υψηλού μορφωτικού και οικονομικού επιπέδου επισκεπτών από τις ΗΠΑ και ιδιαίτερα από τη Νέα Υόρκη. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κώστας Σκαγιάς, παρουσίασε στην κα Παπαϊωάννου τις σύγχρονες μεθόδους προβολής του νησιού διεθνώς, σχεδιασμένες από ομάδα ειδικών στις σύγχρονες τεχνολογίες και στον τουρισμό από Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Μύκονο (MTC Group team και www.MykonosBest.eu team), που “παντρεύουν” τις παραδοσιακές μορφές προώθησης με τις ψηφιακές καινοτόμες εφαρμογές. Ιδιαίτερη έμφαση, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, δόθηκε στις νέες εφαρμογές για κινητά που αναπτύσσονται υπό την αιγίδα του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για ένα περιβάλλον από καινοτόμες εφαρμογές και διαδραστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης που στόχο έχουν την προσέλκυση ποιοτικού νεανικού τουρισμού και την ενίσχυση του ενδιαφέροντος τους για το νησί. Εφαρμογές που συνδυάζουν το έντυπο με το ψηφιακό, αξιοποιώντας την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) και της άμεσης ανταπόκρισης με έγκυρες πληροφορίες για το νησί και τα Platinum Members του προγράμματος Mykonos Promo – www.MykonosBest.eu. Οι εφαρμογές για τη Μύκονο αναμένεται να είναι σε πλήρη ανάπτυξη τον επόμενο μήνα και θα παρουσιαστούν στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες τουριστικές και ταξιδιωτικές εκθέσεις του εξωτερικού.

Subcategories

Go to top