Τρία ακόμη ηλεκτρικά οχήματα για τον Δήμο Κύθνου!
 
Η Κύθνος τα τελευταία δύο χρόνια έχει εισέλθει στην νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, με την προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων και την εγκατάσταση σταθμών φόρτισης που πραγματοποιούνται από το Δίκτυο ΔΑΦΝΗ / DAFNI Network στο πλαίσιο του Kythnos Smart Island Project.
Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δήμος Κύθνου αναβάθμισε τον στόλο των δημοτικών οχημάτων με 3 επιπλέον σύγχρονα ηλεκτρικά οχήματα, διαθέτοντας πλέον συνολικά 8 ηλεκτρικά οχήματα καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών του. Πρόκειται για:
2 επιβατικά Nissan Leaf, τα οποία θα ενισχύσουν την Τεχνική Υπηρεσία και το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και 1 απορριμματοφόρο ADDAX με ανατρεπόμενο κάδο, το οποίο θα ενισχύσει την υπηρεσία αποκομιδής ογκωδών αποβλήτων και το πρόγραμμα αποκομιδής πόρτα-πόρτα από τις επιχειρήσεις εστίασης.
Το επόμενο διάστημα ο Δήμος Κύθνου θα παραλάβει επιπλέον ηλεκτρικά οχήματα:
ένα 7-θέσιο van για τη μεταφορά προσωπικού, ένα καλαθοφόρο, το οποίο θα διευκολύνει τις εργασίες ύψους ένα μικρό van, τύπου ψεκαστικού για τον καθαρισμό κοινόχρηστων δρόμων με ψεκασμό νερού 2 ηλεκτρικές σκούπες πεζού χειριστή επίσης για τον καθαρισμό πεζοδρομίων και καλντεριμιών.
 
Ο δημοτικός στόλος εκσυγχρονίζεται ακόμη περισσότερο, καλύπτοντας επιπλέον ανάγκες του νησιού με καθαρά, σύγχρονα και αθόρυβα οχήματα!

Από

elEL