Το πρώτο βραβείο κέρδισε η Ελλάδα για το βίντεο του ΕΟΤ «Greece- Α 365-DayDestination»

Το πρώτο βραβείο κέρδισε η Ελλάδα για το βίντεο του ΕΟΤ «Greece- Α 365-DayDestination» που ψηφίστηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού ως το «καλύτερο βίντεο στην Ευρώπη» για το 2017.

Το βίντεο του ΕΟΤ σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, διάρκειας 03:36'' με θέμα της τις εικόνες, τον ήχο και τα χρώματα της Ελλάδας τις τέσσερις εποχές του χρόνου.επελέγη ως το κορυφαίο βίντεο τουριστικής προβολής ευρωπαϊκού προορισμού, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό. Η ανακοίνωση έγινε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της 22ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τσενγκντού της Κίνας..

Δείτε τα βίντεο Video

 

Ψηφίστε το βίντεο του ΕΟΤ εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στο 2ο διαγωνισμό Video του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών με την ταινία του ΕΟΤ «Greece-a 365-DayDestination» («Ελλάδα, ένας προορισμός 365 ημερών»),σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη

 

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στο 2ο διαγωνισμό Video του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών με την ταινία του ΕΟΤ «Greece-a 365-DayDestination» («Ελλάδα, ένας προορισμός 365 ημερών»),σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της 22ης συνόδου της Γ.Σ. του ΟΗΕ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στην Κίνα.

Θα βραβευθούν τα καλύτερα βίντεο τουριστικής προβολής χωρών. Οι νικήτριες χώρες για κάθε μία από τις έξι περιφέρειες του ΠΟΤ (Ευρώπη, Αφρική, Αμερική, Μέση Ανατολή, Αν. Ασία & Ειρηνικός, Ν. Ασία) θα αναδειχθούν από κριτική επιτροπή που συγκροτείται από τους προέδρους των έξι περιφερειακών επιτροπών του Οργανισμού.

Επιπρόσθετα, έχει καθιερωθεί και το «People’s Choice Award», το οποίο θα απονεμηθεί στη χώρα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού.

 

Δείτε τα βίντεο  Video

 

Ψηφίστε το βίντεο του ΕΟΤ εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

August 21th, 22th, 23rd and 24th

 

August 21th, 22th, 23rd and 24th @20:30
Son of Bigfoot (Dubbed in greek)
Ο Γιος του μεγαλοπόδαρου
Runtime: 1h 33 min
Animation, Comedy 2017

Director: Ben Stassen
Screenwriters: Bob Barlen, Carl Branker
Starring: Cinda Adams, Bob Barlen, Cal Bunker

Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την HairCo, μία εταιρία-κολοσσό που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με το γιο του και, μαζί, να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.

 

A teenage boy journeys to find his missing father only to discover that he's actually Bigfoot

 

 

 

 

August 21st, 22nd, 23rd and 24th of August @22:30
A Family Man
Runtime: 1h 48 min.

Drama, 2017
Director: Lucia Aniello
Screenwriter: Bill Dubuque
Stars: Gerard Butler, Alison Brie, Willem Daffoe

Για τον Ντέιν Τζένσεν, η επιτυχία απαιτεί να είσαι και λίγο αδίστακτος. Μετά από χρόνια που ο Ντέιν σηµείωνε τηµια επαγγελµατική επιτυχία µετά την άλλη στην εταιρία του, ο µεγαλύτερος στόχος του είναι προ των πυλών. Το αφεντικό της εταιρίας στην οποία εργάζεται, ανακοινώνειότι συνταξιοδοτείται - και φτάνει η στιγµή του να κάνει τοµεγάλο άλµα. Η άνοδός του απαιτεί όλη του την προσοχή,ειδικά µιας και η σηµαντικότερη αντίπαλος του είναι νεότερη, αλλά εξίσου αποφασισµένη. Αλλά τότε συµβαίνει κάτι που δεν µπορούσε να φανταστεί. Ο δεκάχρονος γιος του αρρωσταίνει σοβαρά, οι ανάγκες της οικογένειάς του αποκτούν µεγαλύτερη σηµασία από τις φιλοδοξίες του, και καλείται να αντιµετωπίσει την τροµακτική νέα πραγµατικότητα.

A success hungry headhunter in Chicago has trouble balancing his work and family life, until everything changes.His son is diagnosed with cancer, and suddenly he has to choose between his family, and his career.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=zH50qtIyxiI&t=24s

The Dinner

 

JULY 3, 4, 5, 6 @23:00 
THE DINNER
Drama, Mystery 2017
Director: Oren Moverman
Screenwriters : 
Oren MovermanHerman Koch
Stars: Richard Gere, Laura Linney, Steve Coogan,Rebecca Hall
Μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά δύο παντρεμένα ζευγάρια βγαίνουν για φαγητό σε ένα μοδάτο εστιατόριο. Συζητάνε για διάφορα τετριμμένα ζητήματα, τη δουλειά, τις διακοπές, τις πρόσφατες ταινίες, αλλά όλες αυτές οι αερολογίες είναι μια απόπειρα για να συγκαλύψουν την ένταση που επικρατεί μεταξύ τους.Οι δεκαπεντάχρονοι γιοι τους έχουν διαπράξει μαζί ένα έγκλημα, το οποίο έχει καταγραφεί από κάμερα. Οι εικόνες έχουν µεταδοθεί από την τηλεόραση, αλλά τα δυο αγόρια δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. Ωστόσο η σύλληψή τους επίκειται. Καθώς το δείπνο φτάνει στη γαστριμαργική του κορύφωση, τα προσωπεία της πολιτισμένης συµπεριφοράς πέφτουν.Τα μαχαίρια βγαίνουν. Ως που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους

Although Richard Gere (Stan) headlines, it's Steve Coogan (Paul), playing his brother, who appears to lead at the be-ginning. In an unexpected American accent, he narrates with misanthropic cynicism, as preparations for a dinnerevent are underway. The narration stops at some point and comes back randomly throughout the movie - just oneof several small incoherences that make everything feel unusual. Stan and Paul's relationship is strained, at best,while their wives Kate (Rebecca Hall) and Claire (LauraLinney) act as mediators.Some dark matter seems to have brought them togetherat an elitist restaurant boasting culinary lushness; a mat-ter which unfolds at a slow pace, interlaced with Stanfghting to pass a bill in congress, Paul's Gettysburg ob-sessions, their children's suspect affairs, past personaltraumas, all across several courses of an impressivesounding meal.A look at how far parents will go to protect their children.Feature film based on a novel by Herman Koch

www. cinemanto.gr
Facebook: Cine Manto Mykonos
(Instagram) Cinemantomykonos 
(twitter) @cine_manto